Torták

Tortáink könnyű, főzött krémekből készülnek, sok gyümölcsöt, csokit- kevesebb cukrot használva, így tortáink könnyűek és nem túl édesek. Figyelünk, hogy az ízek ne nyomják el egymást. Fontosnak tartjuk a hagyományos és magyaros ízeket, de legalább olyan fontosnak a nemzetközi ízeket, trendeket, ezért igyekszünk minél több ízű tortát vagy tortaszeletet bevenni a kínálatunkba, de mégis a megrendelő igényeire és személyiségére szabva. Választhat az eddig elkészített forma tortáinkból, amelyet átalakíthatunk az Ön elképzelése szerint, de kérheti saját elképzelését is. Ha nincs még pontos elképzelése, tekintse meg képeinket, gyűjtsön ötleteket!      A torta díszítésére szolgáló cukormasszát amivel bevonjuk a tortákat mi készítjük, kizárva a lehetőségét, hogy bármilyen káros anyag bekerüljön a mi, illetve gyerekeink szervezetébe. A festésnél szintén ezt az elvet követjük, legtöbb esetben nem gyúrunk bele rengeteg mennyiségű festéket a cukormasszába, hanem egy külső festési módszerrel, festékszórással érjük el a kívánt színt, így minimális festékanyag jut a szervezetbe.   

Fontosnak tartjuk, hogy azok az emberek, akik vegán, cukor, glutén- vagy laktózérzékenyek, ne kívánják egészséges társaiktól a finomságokat, ne nélkülözzenek, ezért készítünk nekik is édességeket. Igény szerint ezek kombinálhatóak is: pl egy esküvőn több érzékenységgel élő ember van, akkor elég csak egy tortát rendelni, ami egyszerre cukor- glutén- és laktóz mentes. 

Cukor mentes tortáinkat : Alakjukat féltőknek is ajánlott, mivel kizárólag  eritritet használunk, amely természetes alapanyag, teljesen mellékhatás-mentes, íze nem különbözik a cukorétól. Itt felhívjuk a betegek figyelmét, hogy nem szénhidrát csökkentet, tehát csak mértékkel fogyasszák.

 

A laktózmentes torták kókusztejből/-tejszínből, illetve gyümölcsökből készülnek. 

A liszt ( glutén) -mentes torták csakis olajos magvakkal készülnek: dió, mogyoró, mandula. Felhívjuk az erre érzékeny betegek figyelmét, hogy a szálló lisztport nem tudjuk kivédeni, nem külön helyiségben készül.

Alkalmi torták

Bármilyen alkalomra készítünk tortákat, legyen az esküvő, keresztelő, születésnap, névnap, lánybúcsú, kicsengetés, vagy csak úgy, mert szeretnéd meglepni a számodra kedves személyeket. Ezeket a tortáinkat alkalomhoz illően készítjük el. 

Formatorták

Az íz világban néha korlátot szab a forma, ezért erről mindenképp telefonon vagy e-mailben egyeztetünk a megrendelővel, hogy mindenki elégedett legyen. 

Figurális gyerektortáink minimális festék használattal készülnek. Fontosnak tartjuk az olyan technikák alkalmazását, amivel gyerekeink szervezetébe minimális festékanyag kerül be.

Szinte minden tortánk rendelhető burkolással is!

Mousse torták

Mousse tortáink és desszertjeink, részlet gazdagon vannak kidolgozva, különböző struktúrákat tartalmaznak és magas kulináris élménybe részesítik fogyasztóját, követve a nemzetközi trendet. Mindamellett, hogy ízviláguk különleges, egyedi formájuk és díszítésük miatt jól mutatnak ünnepi asztalokon.

Ízek, árak